Velkommen til Nyborg Marina

Nyborg Marina byder velkommen til en dejlig byhavn med ca. 550 bådpladser. Gæstepriser er inkl. el og vand. Reservation kun muligt for både >20 m, til gengæld finder du altid en plads i vores store havn midt i byen.

I automaterne ved Havnekontoret, Havnepromenaden 2, og på Østerhavnen ved Lauses Grill/den offentlige toiletbygning betales havnepenge og købes koder til adgang til bad, slæbested og vaskeri. Det samme kan købes via cpay.dk

Der er adgang til offentlige toiletter flere steder i Nyborg Marina: I Østerhavnen ved Lauses Grill, i Vesterhavnen bag Marineforeningen, ved havnekontoret Havnepromenaden 2A, ved Griffensund i sydenden af marinaen, hvor der er bad og toiletter på begge sider af vejen, samt i den nye marina ved Midtermolen.

Vand og el findes på broerne og er gratis. I tilfælde af forbrug over 800 W kontaktes havnens personale.

Marinaen summer af aktiviteter og livskvalitet. Såvel turister som byens borgere lægger ofte vejen forbi og nyder havnens særlige atmosfære. Byens centrum med handelsgader, apotek, butikscenter og posthus ligger ganske tæt på.

I marinaen er der flere grill-områder med bord-bænksæt, ligesom der er en legeplads til børnene og en hoppepude på det grønne område ved Nokken.

Nyborg Marina har naturligvis faciliteter som slæbested, spildevandspumpe, bådekran, mastekran, miljøstation, vaskerum, sejlerstue mv.

En række klubber og foreninger har også til huse i marinaen, bl.a. sejlforeningen, kajakklubben, motorbådsklubben, roklubben, dykkerklubben, småbådsklubben m.fl.

Læs om Nyborg Marina på Havneguide.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål omkring Nyborg Marina?

Lis Mylenberg

Havnemester