Velkommen til Nyborg Marina

Nyborg Marina byder velkommen til en dejlig byhavn med ca. 550 bådpladser. Frie pladser for gæstesejlere er angivet med grønne skilte.

I automaterne ved Havnekontoret, Havnepromenaden 2, og på Østerhavnen ved Lauses Grill/den offentlige toiletbygning betales havnepenge og kort til adgang til bad, samt forbrug af varmt vand og til vask og tørretumbler.

Der er adgang til offentlige toiletter fire steder i Nyborg Marina: I Østerhavnen ved Lauses Grill, i Vesterhavnen bag Marineforeningen, ved havnekontoret Havnepromenaden 2A og ved Griffensund i sydenden af marinaen.

Vand og el findes på broerne og er gratis. I tilfælde af forbrug over 800 W kontaktes havnens personale.

Marinaen summer af aktiviteter og livskvalitet. Såvel turister som byens borgere lægger ofte vejen forbi og nyder havnens særlige atmosfære. Byens centrum med handelsgader, apotek, butikscenter og posthus ligger ganske tæt på.

I marinaen er der flere grill-områder med bord-bænksæt, ligesom der er en legeplads til børnene og en hoppepude på det grønne område ved Nokken.

Nyborg Marina har naturligvis faciliteter som slæbested, spildevandspumpe, bådekran, mastekran, miljøstation, vaskerum, sejlerstue mv.

En række klubber og foreninger har også til huse i marinaen, bl.a. sejlforeningen, kajakklubben, motorbådsklubben, roklubben, dykkerklubben, småbådsklubben m.fl.

Kontakt

Har du spørgsmål omkring Nyborg Marina?

Lis Mylenberg

Havnemester