Lystfiskeri

Du finder her det, du har brug for til din fisketur - lige fra oversigter over fiskepladser til guider, du kan booke for at fuldende din fisketur.

Storebælt er rig på fisk, og der er mange muligheder for at gøre en god fangst. Sammen med Havørred Fyn præsenterer vi Nordeuropas måske suverænt bedste fiskevande efter havørreder: Kysterne på Fyn og øerne byder ganske enkelt på unikt fiskeri efter havørreder. 

Havørred fiskepladser

Storebæltskysten fra Svendborg i syd og videre nordpå forbi Nyborg, kaster mange gode fisk af sig. Disse fisk stammer fra de talrige fine og små ørredvandløb, som løber ud på kysterne. Efter omfattende vandløbsrestaureringer huser disse vandløb i dag så robuste ørredbestande, at der ikke udsættes fisk. Så på Storebæltskysten er der som oftest tale om vildfisk. En af fiskepladserne nær Nyborg er Knudshoved (Fyrvej og Slipshavnsvej), som er kendt for sit natfiskeri om sommeren.

Øvrig fiskeri

Er du til fiskeri efter fladfisk, torsk, markrel, hornfisk eller noget helt femte, så kan du leje en båd eller f.eks. tage opstilling i området ved Knudshoveds gamle færgehavn og Storebæltsbroen. Bropillerne, havnebassin og kyst giver fiskene optimale livsbetingelser, og havmiljøet er igennem mange år konstant blevet bedre og bedre, hvilket har medført flere og flere fisk. 

Fiskeri i Nyborgs historiske voldgrav

Som noget ganske unikt, tilbyder Nyborg også fiskeri i udvalgte dele af voldgravssystemet. Dette benyttes især af børn på ferie i Nyborg, men bruges også af sportsfiskere til gedde-konkurrencer mv.

Hvis du ønsker at fiske i voldgraven i Nyborg, kan du købe dagkort.

Læs mere, og køb dit dagkort her.

Køb fisketegn

Læs mere, og køb dit fisketegn her