December 2019

Foredrag i sejlerstuen: ”Den kolde krig i Storebælt”

Mandag d. 27. januar kl. 19-21 kommer Bent Larsen og holder foredrag om sine oplevelser med Marinehjemmeværnet under den kolde krig. Alt sammen fortalt og illustreret med billeder og fortællinger fra Bents egne oplevelser. Kom og vær med - det er gratis. Tag gerne madkurv og drikkevarer med.

Tilmelding til mig på lim@nyborg.dk er nødvendig og foregår efter først-til-mølle-princippet.

Skilte op på bygningerne

Der er kommet skilte op ved klubberne, havnekontoret, sejlerstuen samt toilet og bad.

Vi har lukket for vand og el i yderhavnen 

Skal man ikke have båden på land er man velkommen til at søge ind i inderhavnen, hvor der er ladestrøm – husk blot at informere havnekontoret om hvor I så lægger jer. Det har vi brug for at vide til foråret, når bådene kommer i vandet igen eller hvis der sker noget uforudset.

Vi har købt fem nye transportvogne

som er klar til næste sæson.

Omkring bomanlæg

så har begge firmaer bag været her flere gange for at få det til at virke ordentligt.  Alle tre kortlæsere ved bommene er skiftet, fordi det viste sig, at der var fejl på, og selve bomanlægget skulle også gerne være OK nu, men det vil jo vise sig.

Nye takster fra januar

De større ændringer er, at det bliver dyrere for folk udefra at leje kran og stativer. Prisen for havneassistance stiger også, og vi opkræver fremover tillæg i weekender og på helligdage.

Koppers

har etableret en nødudgang til Griffensund, som altså ikke er til dagligt brug.

”Marinaens venner”

er ved at etablere en forening, der har til formål at få mere liv i marinaen og arrangere forskellige events på marinaen i sommerperioden. 

Der er infomøde og stiftende generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2020 kl. 19 i Sejlerstuen på Havnepromenaden 2A, og alle former for frivillige kræfter er velkomne.
Initiativtager Johnny Dørr kan kontaktes på: tlf. 22626505 eller mail: dartklub51@live.dk

Kanalen og det gamle DSB færgeleje

Arealet omkring det gamle DSB-færgeleje er nu delvis opfyldt med sand, og der mangler kun lidt tilretning i starten af det nye år.

Multibassin

Det er besluttet, at klublokaler, omklædning mv. flyttes i land, hvorfor der skal bygges på området ved det gamle havnekontor. Derfor skal der udarbejdes et nyt projekt, og arbejdet starter sandsynligvis først i 2021. Selve multibassinnet skal naturligvis fortsat ligge i vandet.

Tømmergraven

Arbejdet med at etablere en ny marina i Tømmergraven er udskudt til september 2020. Det skyldes bl.a. lang leveringstid på CFC-certificerede pæle.

Juleferie

I ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår. Havnekontoret holder lukket indtil torsdag d. 2. januar 2020. Da Beredskabet passer vagttelefonen uden for almindelig kontortid, vil det også være dem, der svarer her i juleferien, men de stiller videre i akutte tilfælde.

Sidst opdateret 31. marts 2020