Nyhedsbrev 2019

Nyhedsbrev april 2019

 

Præsentation

Jeg er jeres nye havnemester og hedder Lis Mylenberg, er 53 år og bor på Thurø ved Svendborg med mand, fire børn og hund.

Nyborg Marina er jo et fantastisk smørhul midt i byen, og jeg glæder mig rigtig meget til at lære havnen og alle jer brugere bedre at kende.

Min baggrund er udpræget maritim og meget bred. Jeg er skibsføreruddannet, har sejlet som alt fra skibsassistent til kaptajn, både på de store have og i de hjemlige farvande, men også arbejdet med administration i Søfartsstyrelsen og på Faaborg Havn.

Jeg har sejlet som kaptajn på ø-færger de seneste seks år, og har derfor også haft min daglige gang på de tilhørende havne og marinaer, og holder, som så mange andre, meget af det brogede miljø, der er på en levende havn.

I sommerhalvåret sejler jeg både lystbåd, kajak, SUP og windsurfer.

 

Det er en fantastisk udvikling, der foregår på havnen, og jeg glæder mig over at være en del af det hold, der sammen med Charlie, Lars Peter, Per og Ulla faciliterer en velfungerende og aktiv havn til glæde for alle jer brugere.

 

Sejlersæson i gang

Da sejlersæsonen nu begynder og bådene er på vej i vandet, vil vi bede jer, der i vintersæsonen er rykket ind i inderhavnen, om at flytte tilbage til jeres egen plads, så de både, der kommer i vandet kan komme på egen plads.

 

Nyt havnekontor

Ulla og jeg er flyttet ind i det nye havnekontor på Havnepromenaden 2A. Vær opmærksom på, at indgangen er på bagsiden – altså ikke på vandsiden.

Adgang til sejlerstue og toilet/bad er ved at være på plads, og I skulle gerne snart kunne bruge dem, også uden for kontorets åbningstid. Jeres BEAS-kort kommer nok til at skulle opdateres, hvis I skal kunne bruge faciliteterne her i den nye bygning, men I skal nok få besked, så snart jeg har styr på hvad der skal ske.

 

God stil

Og så er jeg rigtig glad for, at jeg endnu ikke har hørt en båd med liner og fald, der står og klaprer, så det må være tegn på, at I er gode til at sørge for de er strammet op. Dejligt at I viser hensyn til hinanden - sejlere, beboere og andre brugere.

 

Kommunikation

Jeg synes, at det er en god tradition Per Weiskvist påbegyndte med disse nyhedsbreve, så jeg vil gerne fortsætte med at informere jer ad blandt andet denne vej. Men jeg er meget interesseret i god kommunikation der går begge veje, og ser det som en vigtig opgave for mig at lytte og lære, særligt her i begyndelsen. Klubber, foreninger og andre brugere eller interessenter er også meget velkomne til at komme med inputs til nyhedsbreve, vores facebookside mv., og I kan få fat på mig på lim@nyborg.dk, 63337983, komme forbi havnekontoret eller fange mig ude på havnen.

 

Jeg glæder mig til at lære jer alle bedre at kende, og til at være en del af det fællesskab, som marinaen er ramme om.

 

Vi ses på havnen.

 

De bedste hilsner

Havnemester Lis Mylenberg

Sidst opdateret 31. marts 2020